AMS Advies: Begeleiding bij kwaliteitssysteem en ISO certificeringBetrokken bij vooruitgang
HomeDiensten en productenOver AMS AdviesMarktenCasesActueelContact
Meer informatie
Over AMS advies
Home >
actueel

Wijziging Activiteitenbesluit energiebesparende maatregelen


Uiterlijk 1 juli 2019 moeten bedrijven die onder het Activiteitenbesluit vallen voldoen aan de informatieplicht die onlangs is ingegaan. Deze informatieplicht geldt voor Wm-inrichtingen die per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas of een equivalent daarvan verbruiken.
 
Bedrijven die onder het Activiteitenbesluit vallen, moeten nu al alle energiebesparende maatregelen nemen die in maximaal vijf jaar zijn terugverdiend. In artikel 2.15 van het Activiteitenbesluit is een verplichting gekomen om te melden hoe aan de energiebesparingseis is voldaan. Het bedrijfsleven moet elke vier jaar het bevoegd gezag informeren over de genomen energiebesparende maatregelen via een digitaal systeem. Ook is er nu een grondslag gegeven voor algemene regels over de manier waarop een terugverdientijd wordt berekend (met standaard parameters voor de berekening).
 
Wilt u meer weten over deze wetwijziging, neem dan contact op met AMS advies via info@amsadvies.nl of via telefoonnummer 0314 390350.

Home | Sitemap | Contact | Privacy verklaring | Disclaimer | Browser
Copyright © 2006 AMS Advies. Alle rechten voorbehouden. LogiszStrategieWebdesignWebsites