AMS Advies: Begeleiding bij kwaliteitssysteem en ISO certificeringBetrokken bij vooruitgang
HomeDiensten en productenOver AMS AdviesMarktenCasesActueelContact
Meer informatie
Over AMS advies
Home >
actueel

AMS advies en de AVG


Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. AMS advies houdt zich vanuit de rol als adviesbureau bij certificatietrajecten ook bezig met het verwerken van persoonsgegevens, met name voor de eigen bedrijfsvoering en daarnaast beperkt bij klanten.
 
Voor wat betreft de eigen bedrijfsvoering van AMS advies is de verwerking van persoonsgegevens vooral bedoeld voor het bijhouden van gegevens van klanten en zakelijke contacten, zoals NAW-gegevens, de naam van de contactpersoon en e-mailadressen. Deze gegevens worden gebruikt om te communiceren met de klant of het betreffende contact over lopende projecten en werkzaamheden in het kader van certifcering. Daarnaast worden deze gegevens gebruikt voor de facturatie van de werkzaamheden.
 
Voor wat betreft het verwerken van persoonsgegevens bij klanten is het doel  dat AMS advies kan vaststellen of er voldaan wordt aan de eisen die gesteld worden vanuit de betreffende norm. Hierbij kan gedacht worden aan het beoordelen van opleidingen en trainingen die nodig zijn en het inzien van de planning van werkzaamheden van medewerkers. Dit is nodig om de aantoonbaarheid die geĆ«ist wordt vanuit certificerende instanties te kunnen checken voordat de externe audit plaatsvindt.
 
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de rol van AMS advies en de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via (0314) 390 350.

Home | Sitemap | Contact | Privacy verklaring | Disclaimer | Browser
Copyright © 2006 AMS Advies. Alle rechten voorbehouden. LogiszStrategieWebdesignWebsites