AMS Advies: Begeleiding bij kwaliteitssysteem en ISO certificeringBetrokken bij vooruitgang
HomeDiensten en productenOver AMS AdviesMarktenCasesActueelContact
Meer informatie
Over AMS advies
Home >
actueel

AMS advies begeleidt KIM Apparatenbouw bij nieuwe ISO normen


Begin 2017 is KIM Apparatenbouw succesvol begeleid bij de invoering van de nieuwe ISO 9001 en 14001 normen door AMS advies. Het constructiebedrijf dat veel werk verricht voor waterleidingbedrijven was al VCA-gecertificeerd en wilde dit graag uitbreiden met een kwaliteit- en milieucertificaat. Onder begeleiding van AMS advies is dit traject in korte tijd met goed gevolg afgerond.
 
Basis voor de aanpak is ook hier de praktische opzet in combinatie met simpele en doeltreffende procedures. Het is belangrijk om het systeem dichtbij het product en de medewerkers te houden. AMS advies kiest er dan ook voor om niet in ISO termen te werken maar juist aan te sluiten bij de belevingswereld van de klant. In dit geval is dat leidingwerk, veelal voor waterleidingbedrijven, waar zowel de kwaliteitseisen als de eisen ten aanzien van milieu hoog liggen. Naast leidingwerk construeert KIM ook hoogwaardige deksels en diverse werktuigbouwkundige constructies voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie.
 
Het traject dat rond de zomer van start is gegaan is eind 2016 door het certificeringsbureau getoetst tijdens een externe audit. Hierbij zijn geen afwijkingen geconstateerd, waardoor het certificaat in januari 2017 kon worden uitgereikt. Een prachtig resultaat in een half jaar tijd! Zoekt u ook begeleiding om uw organisatie te laten certificeren volgens ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015, bel dan met AMS advies op telefoonnummer (0314) 390 350. In een vrijblijvend oriĆ«nterend gesprek kunnen we bepalen wat we voor u kunnen betekenen!

Home | Sitemap | Contact | Privacy verklaring | Disclaimer | Browser
Copyright © 2006 AMS Advies. Alle rechten voorbehouden. LogiszStrategieWebdesignWebsites